Kata (formagyakorlat) versenyszámban a 16-17 éves korosztályt összevonták a felnőttekkel, így Kajdacsy Viktória és Gál Enikő is ugyanabba a korosztályba került. Viktória első ellenfelétől vereséget szenvedett, majd később ellenfele is kikapott, így nem küzdhetett a bronzéremért sem. Enikő egy győztes meccs után a döntőbe jutásért kikapott, így a bronzért küzdhetett, amit magabiztosan meg is nyert.

Kumite (küzdelem) versenyszámban Viktória első meccsén szoros küzdelemben alul maradt, így csak vigaszágon küzdhetett tovább. A bronzmeccsen Viktória remek teljesítményt nyújtott, ám a bíráskodás hagyott maga után némi kifogásolni valót. Vikinek rengeteg tiszta találata volt, de a bírók nem akarták látni. Az ellenfele egy találatot sem ért el, és döntetlen esetén bírói döntés van, és ők a saját tanítványuknak adták a meccset.
A felnőtt korosztályban Enikő küzdelemben szintén egy bronzérmet szerzett.
Gál Róbert edző elmondta, hogy tanítványai teljesítményével teljesen meg van elégedve, és ha a bírók sem lettek volna ennyire részre hajlók, akkor ezek az érmek is még fényesebbek lehettek volna, illetve Viktória is éremmel gazdagabban térhetett volna haza.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!