Annak ellenére sem tét nélküli a szombathelyi pólósok számára a ma délutáni találkozó, hogy már korábban eldőlt: a 9 ponttal a 7. helyen álló szombathelyiek az alsóházban folytatják. A csapatok viszik magukkal a pontokat a középszakaszba.

A másik oldalon, a jelenleg 5. helyen álló vendég szentesieknek viszont még van esélyük a felsőházra, ehhez viszont nyerniük kell Szombathelyen. A két csapat őszi, szentesi találkozóján nagy csatában 11-9-es hazai siker született – írja az előzményekről az aligator.hu.

– Egy nagyon jó, ám hazai pályán verhető csapattal játszunk. A héten kielemeztük az őszi, idegenbeli találkozónkat, három és fél perccel a vége előtt 9-8-ra vezettek a szentesiek, aztán elkerülhető gólokat kaptunk. Amennyiben a legutóbbi, KSI ellen látott agresszív és eredményes játékot át tudjuk menteni, nyerhetünk. Tudjuk, hogy a szentesieknek győzniük kell, de a középszakaszban nekünk is szükségünk van a pontokra – fogalmazott a klub honlapjának adott interjújában Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője.

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság alapszakaszának utolsó, 14. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület a Metalcom Szentest 16 órától fogadja. Ma is elkél a szurkolás!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!