Minden, ami sport – arról szívesen tudósít a Hungarysport is. Ebbe szintén beletartozik az e-sport világa, amelyről szintén beszámoltunk már több ízben is oldalunkon. Ezúttal Fifa19 Bajnokság #1-t rendeztek a LvL Up Szombathely E-sport bárjában, amelyet a legutóbbi hétvégén rendeztek. Igazi pikáns sportcsemegének ígérkezett a megmérettetés.

A versenyre 25 fő jelentkezett és szállt harcba az elsőségért. A kora délután kezdődő és késő este végződő labdarúgó tornán mindenkinek volt egy tuti csele, taktikai hadrendje és kedvenc csapata, amivel próbálta ellenfelét meglepni. A csoportmérkőzések után pedig egyenes kiesési rendszerben folytatódott a bajnokság. A küzdelemben nem csak felkészültség és gyakorlás, hanem kötél idegekre is szükség volt.

Ezt a próbát végül Cserháti Carlos bírta a legjobban, aki az elsőség mellett Fifa pontokat valamint egy PS-kontrollert vihetett haza. A második Stieber Levente, míg a harmadik Kóbor Krisztián volt. Ők szintén értékes Fifa pontokkal gazdagodtak – előbbi 10.000 Ft, utóbbi 5.000 Forint értékben. A negyedik helyen Kovács Patrik végzett, aki a nevezési díjat kapta vissza a szervezőktől.

Fifa19 Bajnokság #1

1. Cserháti Carlos
2. Stieber Levente
3. Kóbor Krisztián
4. Kovács Patrik

(Képeink egy korábbi versenyen készültek)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!