Március első hétvégéjén útnak indult a Szombathelyi Sportiskola 3 korosztállyal, 7 csapattal, összesen 50 gyerekkel, hogy részt vegyenek a vasi röplabdások a szegedi Markovits Kupán. Szombaton fél kilenctől kezdetét vette a torna, amelyet három csarnokban rendeztek a nagy létszám miatt. A tornán az ország legjobb utánpótlás csapatai vettek részt, amely kiváló szervezésű és lebonyolítású volt. A szombati csoportmérkőzések után, vasárnap már a helyosztókra került sor.

A SzoSI U11-es korosztályban 3 csapattal indult, a SZOSI I. a 13-ik, a SZOSI II. a 14-ik, míg a SZOSI III. a 16. helyen végzett a 31 csapatos mezőnyben. Mindhárom csapat szépen kijátszotta a 3 érintést és remekül nyitottak helyre a lányok, a vasárnap kora reggeli keresztjáték elvesztése pecsételte meg a csapatok sorsát, így épphogy csak lecsúsztak az 1-9-ig helyért zajló küzdelemről.

SZOSI 1: Csóka Csenge, Csákváry Kinga, Némethy Száva, Polgár Patrícia, Schaffer Anna és Németh Luca.

SZOSI 2: Tárnoki Csenge, Dénes Hanna, Szabó Réka, Hende Petra, Talián-Horváth Luca és Horváth Szonja.

SZOSI 3: Szöllősi Lili, Novák Amira, Rudolf Dorina, Molnár Mira és Komondi Réka.

Edzők: Kovács Krisztián, Ékes Erika és Csemba Ágnes.

U13-ban két csapattal vágott a tornának a szombathelyi csapat. A SZOSI I. a 15-ik helyen, míg a SZOSI II. a 36-ik helyen végzett a 48 csapatos mezőnyben. Az ellenfelek felkészültségre és tudásra is változó volt. Akadtak könnyebb és nehezebb mérkőzések is. Itt pedig lehetősége volt a játékosoknak növelni a pályán töltött perceket.

SZOSI 1: Holhos Anna, Szakály Stefánia, Horváth Dóra, Kelemen Dóra, Kelemen Krisztina és Vörös Petra.

SZOSI 2: Weigl Eszti, Sánta Dalma, Böndicz Larissza, Bíró Lili, Gertner Sára, Nagy Johanna, Lázár Csenge.

Edzők: Tóthné Szőke Csilla és Széll Dániel.

U15-ben szintén 2 csapattal indultunk, az U15 B alap kategóriában, az U15 A kiemelt kategóriában. Az U15 B csapattal mindkét nap nagyon szoros meccseket játszott, összesen 6 meccsből 4 győzelemmel végül a 21 csapat közül a kilencedik helyen végeztek. Míg az U15 A kiemelt kategóriában nagyon nehéz mezőnyben, szoros meccseken végül 1 győzelemmel a tizedik helyen fejezte be a küzdelmeket

SZOSI 1: Avas Viktória, Döme Alexa, Hütter Rebeka, Mátyás Laura, Molnár Zsófi, Nagy Bianka, Nagy Tíria, Németh Anna, Prácser Panna és Tóth Bíborka.

SZOSI 2: Bóta Izabel, Gráczer Virág, Pesti Nadin, Kocsis Dorka, Kovács Szófia, Gergácz Olga, Németh Laura, Ragasits Lili, Majczán Blanka és Tóth Brenda.

Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Magyarósi Andrea.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!