Februárban véget ért az élvonalbeli férfi futsal bajnokság alapszakasza. A komoly versenyfutásban a Kútház Haladás VSE együttese a dobogó alsó fokán fejezte be a küzdelmet és ezt követően a B-jelű öt csapatos csoportba került. A Veszprém, az Aramis, a BME és a Nyírgyulaj ellen kell bizonyítaniuk a szombathelyieknek, amennyiben a rájátszás után finálét szeretnének játszani.

Az első akadályt a BME-BT FC ellen könnyedén vették a vasi futsalosok és Dróth góljaira építve 3-1 arányú sikert arattak. A második mérkőzés nehezebbnek ígérkezik, hiszen egyrészt idegenben lép pályára majd a Haladás, másrészt a listavezető Nyírgyulaj otthonában kellene begyűjteni a három bajnoki pontot. Nem lesz könnyű feladat.

Már csak azért sem, mert a Nyírgyulaj az alapszakasz során rendkívül hullámzó játékkal rukkolt ki, ennek eredményeként csak a középmezőnyben végeztek. A rájátszás során lejátszott két mérkőzésüket viszont megnyerték és 10-2-es gólaránnyal állnak az élen. Sziffer András tanítványainak tehát fel van adva a lecke!

Nyírgyulaj KSE – Kútház Haladás VSE
2019. március 11. – 18:00
Nyírbátori Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!