Igazi rangadóra került sor a férfi élvonalbeli futsal bajnokság rájátszásának haramdik fordulójában. A B-jelű csoportban ugyanis két, eddig hibátlan mutatóval rendelkező csapat nézett farkasszemet a nyírbátori sportcsarnokban. A Nyírgyulaj és a Haladás egyaránt győzelemre hajtott, mégis igazságos pontosztozkodás lett a vége.

Pedig nagyon jól indult szombathelyi szempontból a találkozó. Már az első percben betalált a vasiak gólfelelőse Dróth Zoltán és ezután is támadásban maradtak a vendégek. Néhány helyzetet kidolgoztak és kihagytak a zöld-fehérek, mégis Vidák Balázs révén megduplázta előnyét a Hali. Sajnos azonban az utolsó pillanatokban jött egy szépítő gól Vlasovych révén, így nyitott volt a találkozó.

A szünet után mintha az öltözőben marad volna a vasi futsal együttes. Két perc alatt megfordította az állást a Nyírgyulaj. Sánta után Fekete is mattolta a szombathelyi védelmet. Horváth Péter révén aztán egalizált a Haladás, de ez csak átmeneti állapot volt. Mivel mindkét csapat a győzelemért hajtott, borítékolható volt, hogy újabb gól, gólok születnek.

Sajnos azonban ismét a hazaiak voltak pontosabbak. Kántor volt eredményes a 30. percben, ezért a Haladás taktikát változtatott és nagy nyomás alá helyezték a hazai kaput. Az eredmény nem maradt el. Másfél perccel a vége előtt Hajmási állította be a 4-4-es végeredményt, amely igazán egyik csapatnak sem jó, de elégedettek is lehetnek, hiszen mindkét gárda őrzi veretlenségi mutatóját.

Nyírgyulaj KSE – Kútház Haladás VSE 4-4 (1-2)

Haladás: Sásdi – Simic, Henrique, Dróth, Vas.
Csere: Gyimesi, Alasztics (kapusok) – Michel Melo, Sanchez, Hajmási, Horváth P., Sipos, Németh Z., Vidák.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Vlasovych, Sánta, Fekete, Kántor illetve Dróth, Vidák, Horváth P., Hajmási.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!