Ellenkező előjellel várhatja a szerda esti rangadót az Egis Körmend és a Szolnok. Matthias Zollner csapata idegenben, egy hosszú nyeretlenségi szériát tört meg Szombathelyen. Az Aréna Savariában ugyanis hat éve nyert legutóbb, így nemcsak egy győzelmet zsebeltek be Ferenczék, hanem lelkileg is doppingoltak lesznek a következő megmérettetésen.

A Szolnok ellenben Pécsre látogatott a legutóbbi játéknapon és bár mindent megtettek az olaj játékosai, pont nélkül távoztak Baranya megyéből. Ráadásul agy valószínűséggel vezetőedzője, Dragan Aleksic nélkül érkezik a Szolnok. A trénert ugyanis a szombati mérkőzés után igazoltatták. Miközben a két rendőr intézkedett, egy kisbusz elsodorta őket. Ezért a traumát feldolgozandóan a vezetőedző várhatóan nem ül majd a kispadra Körmenden.

Ami pedig az esélyeket illeti, a listavezető két győzelemmel áll jobban és vezeti ezzel a bajnoki tabellát. Amennyiben a Körmend képes visszavágni a 10. fordulóban elszenvedett 95-79 arányú vereségért, akkor a hátralévő fordulókban akár még meg is előzheti közvetlen riválisát. Ehhez viszont a Falco ellen a második félidőben mutatott játékára lesz szüksége a piros-feketéknek.

Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK
2019. március 20. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!