Münchenben rendezték a legutóbbi hétvégén a German Open nemzetközi kick-box versenyt, amelyre 12 ország, 144 klubja jelezte részvételi szándékát. Végül a tornán 1033 fő nevezett abban a reményben, hogy saját kor és súlycsoportjukban ők végezhetnek az élen. A résztvevő klubok között ott volt az Agrobio Classic Kick-Box Club SE.

A vasi egyesület színeiben pedig egy apa-fia páros, amely alaposan feltette a mércét. Németh Péter a junior -94 kilogrammosok mezőnyében, a light szabályrendszerben ezüstérmet szerzett. A tehetséges fiatalnak elérhető közelségben volt a legfényesebb medál is, azonban ellenfele végül a második menetben felülkerekedett, így meg kellett elégednie a második hellyel.

Az idősebbek között, a masters kategóriában pedig Németh Tibor bizonyíthatott a 84 kilogrammosok mezőnyében. Színvonalas mérkőzéseken sikerült menetelnie az Agrobio versenyzőjének és végül a harmadik helyen zárta German Opent. Az apa-fia páros ezzel egy ezüst és egy bronzéremmel öregbítette egyesületének hírnevét.

-94kg junior light
2. hely Németh Péter

84 kg masters
3. hely Németh Tibor

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!