Kisebb szünet után folytatódik a férfi futsal NB I. küzdelmei. A rájátszás két csoportra osztva folyik, a mezőnyben ott van a Kútház Haladás VSE csapata is. A B-csoport harmadik fordulójában az FC Veszprém látogat a Rohonci útra. Az alapszakaszt a vendégek a második, a vasi együttes pedig a harmadik helyen zárta.

Jelenleg a két együttes ugyanazt a pozíciót foglalja el a minitabellán, köszönhetően a Nyírgyulaj csapatának, akik már négy találkozót is játszottak. A nyírségiekkel legutóbb 4-4 arányú döntetlent játszottak Horváth Péterék, míg némi meglepetésre a Veszprém otthon kapott ki 2-1-re a listavezetőtől. Izgalomból tehát nem lesz hiány.

A megerősített szombathelyi együttesre nehéz pillanatok várnak, hiszen az alapszakasz során mindkét találkozót a Veszprém nyerte. Ráadásul több ismerős arc is lesz a vendégeknél. Gyurcsányi, Márkus és Bencsik Roland is a Haladástól igazolt a nyáron a szomszéd vármegyébe. További érdekesség, hogy a rangadót telt ház előtt rendezik, mégsem marad le senki a mérkőzésről, amelyet a sporttelevízió is közvetít.

Kútház Haladás VSE – FC Veszprém
2019. március 28. – 20:00 (M4 Sport)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!