Óriási versenyfutás kezdődik a női röplabda bajnokság extraligába jutásért zajló kvalifikációs sorozatban. Az első kör után ugyanis óriási körbeverések voltak. Ennek köszönhetően három pont különbség áll a tabella első és negyedik helyen álló csapatok között. Ahogy számítani lehetett rá, a végső sorrend a Jászberény, az MTK, a Kaposvár és a Haladás között fog eldőlni.

Dr. Mucsi Péter által edzett szombathelyi együttes eddig három győzelmet és két vereséget jegyez, s csak rosszabb szettaránnyal áll a negyedik helyen. Az ezüstérmes pozícióban lévő MTK négyszer hagyta el győztesen a pályát. Legutóbb pont a Hungast-Haladás VSE gárdáját fektették két vállra. A fővárosi derbit 3-0 arányban nyerte a fővárosi együttes.

– Kissé csalódottak vagyunk a vereség miatt, annak ellenére is, hogy az MTK jó formában érkezett a vasárnapi mérkőzésünkre. Vereségünk azért is fájó, mert a találkozót mi kezdtük jobban és 10-4-re is vezettünk. Itt viszont mintha elvágtak volna valamit, mert ezután hibát-hibára halmoztunk. Ezeket szeretnénk feledtetni a hazai mérkőzésen és győzelemmel akarjuk megörvendeztetni a szurkolókat – mondta a vasi együttes trénere.

Hungast-Haladás VSE – MTK-Budapest
2019. április 5. – 19:00
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!