Szombaton kora délután Szolnokon folytatta Szuperligás szereplését a Répcelaki SE tekecsapata, a vasiak számára a tét az ezüstéremhez való közelítés volt, és nem is történt meglepetés, minden a papírforma szerint alakult. 

A találkozó elején azért döcögősen indult be a vendég gárda, Zapletán Zsombor nehézkesen tudta hozni a pontját, Horváth Zoltán pedig szoros csatában ki is kapott szolnoki ellenfelétől, így 1-1-el, valamint elenyésző vendég sikerrel várták a középső szakaszt a csapatok.

Itt azonban már megnyugodhatott a vasi alakulat, ugyanis a remek napot kifogó Molnár Pál (648 fa), valamint a több mint 100 fával nyerő ifj. Móricz Zoltán (594 fa) is hozta a pontot, így a befejező sor előtt 3-1-re, illetve 183 fával vezetett a Répcelak.

A finisben aztán a nap legjobb eredményét hozva Kakuk Levente (676 fa) a földbe döngölte ellenfelét, így még az is belefért, hogy Vörös Milán (és az őt csereként váltó Kuslics Gergely) kikapott.

A Répcelak ezzel 6-2-es (3692-3442) sikert aratott, és szó szerint már csak egy lépésre van attól, hogy begyűjtse a sporttörténelmi bajnoki ezüstöt, erre pedig április 27-én, 14 órától kerülhet sor hazai pályán, a SALGÓZD TK elleni idényzárón.

A mérkőzés jegyzőkönyve. Fotó: repcelakisport.hu

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!