Az elmúlt hétvégén a Vas megyei rock & roll táncosok egészen Balatonfüredig mentek, ahol az ország legjobbjai találkoztak a Couple Dance Show-n, amely bajnoki forduló is volt. A Balaton Szabadidő és Konferencia Központ adott otthont a Magyar Táncsport Szakszövetség, Akrobatikus Rock and Roll szakágának, Nyugat-magyarországi Pontszerző Területi Táncversenyére.

A bajnokságon tizenkét egyesület, háromszáz táncosa mérte össze tudását, köztük a Molnár Nóra vezette szombathelyi Galaxy RRC, és a Koszogovits Norbert által irányított celldömölki Rocky-Dilly Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Club versenyzői. Az erőpróba kiemelten fontos volt mindenki számára, hiszen a hamarosan Dabason megrendezésre kerülő országos bajnokságra kvalifikálhatták magukat a sportolók.

A vasi táncosok a népes mezőnyben is szép sikereket, több döntős helyezést értek el. Az élre mindenképpen a Lakics házaspár aranyérme kívánkozik, akik Couple Dance Show kategóriában végeztek az első helyen. Lakicsné Haramia Nikolett és Lakics Zoltán gyakoroló szülőként készültek a versenyre és láthatóan sikerrel összhangba tudták hozni a sportot valamint a magánéletet is.

Eredmények:
Children páros:
6. Pomper Olivér – Nagy Lilien, Galaxy RRC
7. Horváth Dzsásztin Dzsulió – Völfer Réka, Galaxy RRC

Junior Páros:
2. Juhász Olivér – Németh Zorka Dorka, HUngarocky/Galaxy vergyespáros
3. Dombóvári Bálint – Cselédi Lili, Galaxy/Rocky-Dilly vegyespáros

Couple Dance Show kategória:
1. Lakics Zoltán – Lakicsné Haramia Nikolett, Galaxy RRC (mellékletben fotó)

Children Kisformáció:
7. Puszedlik csapata, Galaxy RRC

Junior Kisformáció:
7. Fitt Girls csapata, Galaxy RRC

Felnőtt Kisformáció:
4. Celli Manók csapata, Rocky-Dilly ARRC
6. Dumás-Team csapata, Rocky-Dilly ARRC

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!