A múlt hétvégén Győrben találkoztak az ország legjobb táncosai, hiszen itt rendezték a Fusion Dance Contestet. A versenyt Magyarország egyik legkiemeltebbjének tartják a szakértők, hiszen erre a megmérettetésre Magyarország legjobbjai érkeznek. A mezőnyben ott voltak a Westside Tánc Sportegyesület tehetségei is.

A Fusion Dance Contest abból a szempontból is kiemelkedőnek számít, hogy a gyerekektől kezdve kezdve a nívó kategóriáig mindenki bizonyíthatott. A szombathelyi egyesület rendkívül eredményesen szerepelt, amelynek nemcsak a táncosok, hanem felkészítő tanáraik is – Kulcsár Laura, Szárnyas Mónika és Vincze Csaba – elégedettek voltak.

 

– Hatalmas gratuláció jár a táncosoknak, hiszen keményen készültek és dolgoztak. Az eredmények is biztatóak a jövőre nézve. Ráadásul az első helyezést elért csapatunk megvédte tavaly megszerzett elsőségét. Tudjuk, hogy aranyérmet szerezni nagyon nehéz, de ismételni nagyobb feladat. A győri verseny után most a jól megérdemelt pihenésé a főszerep, majd megkezdjük a ráhangolódást a május végén rendezendő világbajnokságra és az évzáró gálánkra – számolt be Vincze Csaba.

Eredmények:
R.C. Crew junior csoport: 11. Hely
Takács Nóra Laura – Pongrácz Dorina junior duó: 10. Hely
LA Gang gyerek csoport: 9. Hely
3 Stripes junior formáció: 5. Hely
Hyperbeat nívó show: 6. Hely
Mini Gees gyerek csoport: 1. Hely

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!