A Viktória-Haladás és a Szombathelyi Haladás is egyre jobb formában játszik. Ez pedig nemcsak a mutatott formában, hanem az eredményességben is meglátszik. Ezúttal két játékost kértünk meg, hogy osszák meg élményeiket és terveket a húsvéttal kapcsolatban. Rácz Zsófia, aki válogatott formáját átmentve mesterhármassal hangolt az előző hétvégén kirándulni szeretne. Jancsó András pedig nem hagyja ki a locsolást, akkor sem, ha ez épp a születésnapjára esik.

Rácz Zsófia: – Hat év után van újra lehetőségem ezeket a napokat idehaza eltölteni. A húsvéti ünnepeket leginkább a családdal illetve barátaimmal töltöm. Vasárnap mindenképp otthon vagyok, a hétfői locsolást már-már elsumákolom, miután egyik évben annyi locsoló érkezett, hogy a ruhatáram összes darabját “elfogyasztottam” – hozzáteszem, nem kevés ruhám van. Persze egyik évben sem hagynak a fiúk elhervadni. A hétfői napon általában kirándulni megyünk. Ha az idő engedi, idén sem lesz másképp. Nálunk Húsvét nem múlhat el tojás, sonka, torma és kalács nélkül. Nem egy sportmenü, de néha belefér és nagyon szeretem.

*

Jancsó András: – Szeretem az ünnepeket, hiszen ilyenkor a családé és részben a sporté lesz a főszerep. Bizonyos szempontból viszont rendhagyó lesz az idei húsvét, hiszen a kedvesem (Mórocz Alexandra kézilabdázó – a szerk.) jelenleg lábadozik egy komoly térdműtétet követően. Így természetesen a legtöbb időt próbálom neki szentelni és segíteni mindenben. Persze a családra is jut majd időnk és nem maradhat el a locsolás sem. Egyébként lesz még egy érdekessége az idei húsvétnak, hiszen hétfőn születésnapot ünneplünk. Ezen a napon töltöm be a 23. életévemet.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánnak az olvasóknak a labdarúgók is!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!