A Galaxy Fitness Club versenyzőjére és az egész mezőnyre 5 versenyszám várt: 25 kg-os Thor kalapács-tartás (1 perc 5 mp 4. hely), szikla-cipelés 125 kg-os maximális távra (40,75 méter 2. hely), egykezes súlynyomás maximumra, 3 db szikla elcipelése 8 méterre 90-101-112 kg (26 mp 5. hely), 130 kg-os kőgolyó vállra vétele 90 mp maximális ismétlésre (2db, 5. hely).
A versenynek 11 fős mezőny vágott neki, a megmérettetések nagyon jó helyszíneken zajlottak, ez tovább színesítette a verseny hangulatát!

 

 

– Teljesítményemet értékelve nagyon értékes 5. helyet sikerült szereznem és ezzel gyarapítottam tovább a pontjaimat a végelszámolásban. Extra öröm, hogy mivel előnyös volt a cipelős versenyszámok miatt a derbi, a sziklacipelés versenyszámban egy 2. helyet is sikerült begyűjtenem – összegezte saját teljesítményét Gadó András.

 

 

 

Ezen a hétvégén pedig robog tovább a versenyszezon, ismét szombaton, ez alkalommal azonban Celldömölkön láthat a közönség HSMA kamionhúzó kupán indul Gadó András, majd vasárnap Taksonyba utazik, ahol egy 4 fős csapatversenyt rendeznek és a nyugat-magyarországi csapat kapitányaként küzd meg majd a súlyokkal!

A prémium liga IV. állomása pedig Füzesgyarmaton lesz. A július 6-i versenyen is szeretne jól szerepelni Gadó András.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!