Hosszabb pihenő után folytatódik az élvonalbeli férfi fustal bajnokság. A legutóbbi héten már a rivális csapatok pályára léptek, azonban Sziffer András együttese szabadnapos volt, így tovább csiszolhatták a taktikát a vasi megyeszékhelyen. Szükség is lesz a jó valamint eredményes játékra, hiszen a zöld-fehérek bajnoki döntőt szeretnének játszani.

Erre meg is van minden esélyük, hiszen a tabella éléről várhatták a válogatott szünet utáni kezdést. Azonban a két közvetlen rivális – a Nyírgyulaj és a Veszprém is – begyűjtötte a három pontot, ezzel pedig hármas holtverseny alakult ki. Mindhárom csapat 15 ponttal áll, csak a gólkülönbség dönt jelen állás szerint.

A listavezető pozícióban a Nyírgyulaj található, amellyel a rájátszás során 4-4-es eredményt értek el Horváth Péterék. Ahhoz, hogy a hátralévő fordulókban bebiztosítság az első helyet, minden pontra szükségük lesz. Amennyiben sikerül a tervet megvalósítani, akkor a bajnoki döntőt az A-csoport listavezetőjével, az utcahosszal vezető Berettyóújfaluval vívják.

Kútház Haladás VSE – Nyírgyulaj KSE
2019. május 13. – 18:15
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!