Hiába kezdte jól a felsőházi középszakaszt az Egis Körmend, legutóbbi két mérkőzését elveszítette. Ráadásul nem csak amiatt fájhat Matthias Zollner vezetőedző feje, hogy tanítványai pont nélkül maradtak, hanem a mutatott játék miatt is. A korábban biztosnak vélt első hely megőrzéséhez azonban mindenképpen le kell győzniük a Szolnok csapatát.

Ez a feladat pedig nagyon nehéz lesz. Németh Ákos bokasérülés miatt kidőlt és még a szakmai stáb sem tudja, hogy mikor lesz újra bevethető. Az eddig a védekezéséről híres piros-feketék saját és az ellenfél palánkja közelében is fel kell javulnia. Csak így lehet esélye a többszörös bajnoki valamint kupagyőztes ellen. A jászsági csapat pedig szintén a siker reményében érkezik a Rába-parti városba.

Az alapszakasz során már sikerült a lehetetlennek tűnő feladat és 104-72 arányban győzedelmeskedtek Ferencz Csabáék. Idegenben viszont mindkétszer a Szolnoki Olaj KK örülhetett. Ráadásul Vojvodáék is jobb pozícióból szeretnének nekivágni a hétvégén kezdődő rájátszásnak, mint a jelenlegi harmadik hely. Őrült csata várható, amelyet ezúttal a sporttelevízió közvetít majd szerda este.

Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK
2019. május 15. – 20:00 (M4Sport)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!