Nemcsak a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia hölgyei örülhettek a szezon végén, hanem a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület utánpótláskorú fiatalemberei is. Az ifjúsági III. osztályban a lejátszott húsz mérkőzéséből 19 alkalommal győztesen hagyta el a pályát a vasi együttes és csak a székesfehérvári Cunder Kézisuli tudta egyetlen alkalommal.

Az már néhány hete biztossá vált, hogy az élen fejezik be a bajnokságot a szombathelyiek, hiszen a dobogós együttesekhez képest hat pontos előnyük volt. A csapat sikeréhez minden játékos hozzájárult, közülük talán Horváth Konrád, Salamon Zalán és Ludvig Benedek emelkedik ki. Ők hárman 370 gólt szereztek a SzoESE által jegyzett 691-ből.

A bajnokcsapat névsora: Benke Ármin, Dömötör Máté, Farkas Ferenc, Gajdán Gergely, Gál László, Hegedűs-Szijj Benedek, Horváth Konrád, Horváth Kristóf, Imre Dániel, Kneisz Csanád, Ludvig Benedek, Nagy Barnabás, Nagy Csenger, Pálóczi Dávid, Pálóczi Máté, Salamon Zalán, Sándor Bálint, Szabó Barnabás, Tánczos Krisztián, Varga Áron, Zámbó Dorián, Zsebelán Zsombor.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!