A szombathelyiek egy héttel ezelőtti mezőkövesdi vereségükkel 11 év után búcsúztak az élvonaltól, míg a székesfehérváriak már hetek óta nem tudnak elmozdulni a 2 helyről.

A két csapat ebben a szezonban először Szombathelyen találkozott egymással, akkor a vendég piros-kékek 2-0-ra, míg tavasszal Székesfehérváron 1-0-ra nyertek. A záró forduló előtt Horváth Ferenc vezetőedző nyilatkozott a haladas.hu-nak.

– Nem volt könnyű úgy felkészülni, hogy már kiestünk, de erre a meccsre félre kell tennünk mindent és meg kell szereznünk a három pontot. A Vidi ellen a becsületünkért játszunk, mindent megteszünk, hogy győzelemmel búcsúzzunk az NB I-től – fogalmazta meg várakozásait Horváth Ferenc.

Bosnjak Predrag, Saláta Kornél műtét utáni rehabilitációját végzi, Király Gábor, Gyurján Márton, Kristián Kolcák, Tamás László sérült.

A Haladás várhatóan a Rózsa – Habovda, Jagodics, Németh Milán, Mohl – Dausvili – Funsho, Rui Pedro, Németh Márió, Ivanov – Priskin összeállításban lép pályára, a meccs 17 órakor kezdődik a Rohonci úton.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!