A hétvégén megkezdődött a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság rájátszása. Az alapszakaszt követően már a középszakaszt is megnyerte az Egis Körmend, így a nyolcadik helyen végzett Sopronnal vívják a negyeddöntőt. Az első felvonást rendkívül magabiztosan nyerte meg a Rába-parti együttes. Kedden viszont idegenben kell bizonyítaniuk Ferenczéknek.

Az egykori körmendi trénerrel, Sabáli Balázzsal dolgozó Sopron bizakodó a második mérkőzés kapcsán. Új találkozó, új esélyek, ráadásul a listavezetőn van nagyobb nyomás – vélekedik a kedd esti házigazda. Az mindenképp a Sopron igazát bizonyítja, hogy csarnokukba nem nyerni járnak a csapatok. A középszakasz során legyőzték a ZTE, a KTE és a DEAC csapatát is.

Viszont a vasi együttesnek is van motivációja, hiszen amennyiben sikerülne idegenben nyerni, akkor a pénteki találkozón bebiztosíthatják a piros-feketék a továbbjutást. Látva, milyen teljesítményre képest a Körmend, joggal bizakodnak a szurkolók. Kérdés csupán az, hogy vajon sikerült-e átmenteni ezt a formát kedd estére?!

Sopron KC – Egis Körmend
2019. május 21. – 19:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!