Szombaton rendezte a HSMA erős ember sportszövetség a celldömölki országos kamion húzó kupát kettő kategóriában. Az Open kategória Miell quality kupáért zajlott, míg a -105 kg-os kategória résztvevői a Hana-Trade kupáért szálltak harcba egymással.

Először kettő 7,5 tonnás összekötött kamiont kellett húzni a versenyzőknek 20 méteres távolságra, majd ezt követően egy 14 tonnás munkagépet kellett 20 méterről ülve kötéllel elhúzni minél gyorsabban a versenyzőknek.

 

Mindkét kategóriában Vas megyei siker született, hiszen az Open kategóriát Adorján Balázs nyerte, míg a -105 kg-os kategóriát Gadó András.

 

 

 

– Sok néző és hatalmas buzdítás tette hangulatossá a celldömölki versenyt, ahol Fehér László polgármester köszöntője után a város ismét jelesre vizsgázott házigazdaként, de az is elmondható, hogy a legjobb 3 kiváló szurkolótábor közé tartozik a celldömölki az erős emberek versenye kapcsán – fogalmazott érdeklődésünkre Gadó András.

 

 

 

Vasárnap pedig Taksonyba, egy 4 fős csapatversenyen vett részt Gadó András, ahol a 6 csapatot felvonultató mezőny 3. helyén végzett a Nyugat-Magyarországot képviselő Kurucz Kornél, Király Richárd, Hóti Barnabás, Gadó András összeállítású gárda tagjaként.

 

 

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!