Óriási lehetőség kapujában áll a Kútház Haladás VSE. A szombathelyi teremlabdarúgó együttes, hazai környezetben fejezi be a 2018/19-es bajnoki évad rájátszását. A legutóbbi körben óriási fegyvertényt hajtottak végre Sziffer András tanítványai, hiszen a nagy rivális Veszprém otthonában sikerült győzniük, lehengerlő játékkal. Ennek köszönhetően lépéselőnyben vannak a zöld-fehérek.

A B-csoport élén három pont előnnyel várhatják Horváth Péterék az utolsó fordulót. Az Aramis ellen már egy döntetlen is elég lenne, azonban biztosra vehetik a szurkolók, hogy a Hali győzelemmel hangolna a bajnoki döntőre. A vendég budaörsi csapat a korábbi évek során okozott már meglepetést, azonban az összecsapás esélyese a házigazda lesz.

Az alapszakasz és a rájátszás során eddig háromszor találkoztak a csapatok. Mindegyik mérkőzést könnyedén nyerte a Kútház Haladás gárdája, amely mindenképpen szeretne jó játékkal hangolni a bajnoki döntőre. A forduló másik párosításában a Nyírgyulaj fogadja a Veszprém csapatát. Hétfő este tehát irány a Sportkomplexum és szorítsuk együtt a szombathelyiek sikeréért!

Kútház Haladás VSE – Aramis SE
2019. május 27. – 18:15
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!