A Veszprémben aratott győzelem után már egy pont is elegendő volt ahhoz, hogy a Kútház Haladás VSE a B-csoport élén fejezze be a rájátszást. A szombathelyi klub a legutóbbi négy mérkőzéséből 10 pontot gyűjtött a bajnoki fináléra készülő vasi alakulat. Az utolsó fordulóban az Aramis látogatott a Haladás Sportkomplexumba.

Már az első perctől kezdve magasabb sebességi fokozaton játszott a szombathelyi csapat. Vas Ádám révén már a második percben megszerezte a vezetést a Hali. Az előny birtokában sem vett vissza a zöld-fehér alakulat és Pocaia valamint Hajmási révén tovább nőtt a különbség. A szünet előtt még kozmetikázott az eredményen az Aramis. A lezárást Dróth gólja adta meg

Fordulás után már mindkét csapat próbálta saját játékát erőltetni, több helyzetet dolgoztak és hagytak ki a felek. A szép megoldásokból sem volt hiány, azonban a második játékrészben már csak egyetlen gól született – az is az utolsó percben. Ezzel a sikerrel bebiztosította első helyét a Haladás és készülhet a Berettyóújfalu elleni bajnoki döntőre.

Kútház Haladás VSE – Aramis SE 4-2 (4-1)

Haladás: Alasztics – Horváth P., Simic, Dróth, Vas.
Csere: Gyimesi, Sásdi (kapusok) – Michel Melo, Sanchez, Hajmási, Sipos G., Pocaia, Péter, Vidák.
Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerző: Vas, Pocaia, Hajmási, Dróth illetve Bognár B. 2.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!