• Hétvégén rendezték Ausztriában a Zubling Cup 2019 elnevezésű nemzetközi karateversenyt, ahol 11 ország karatékái mérették meg magukat.

A versenyen több nemzet válogatott sportolói is részt vettek, biztosítva a magas színvonalat. Egyedüli magyar indulóként Németh Zsuzsanna próbált szerencsét. Megengedett volt a 2 súlycsoportban való részvétel, így a -68 kg mellett a +68 kg-ban is küzdött az induló, valamint a súlycsoport nélküli nyílt kategóriában is.

dav

Míg a – 68 kg-ban nem talált legyőzőre és bezsebelte az aranyérmet, addig a +68 kg-ban bosnyák válogatott ellenfele állította meg a döntőben, így ott ezüstérmet szerzett. A nyílt kategóriában pedig a bronzéremig jutott a szombathelyi sportoló, aki így nyilatkozott a versenyt követően.

“Nagyon boldog vagyok, hogy mindhárom kategóriában sikerült dobogóra állnom, hiszen közvetlenül 1 hét nyaralás után indultam neki a versenynek. 1 érmet mindenképpen szerettem volna hozni, s így, hogy 3 is lett, fantasztikus érzés. A nyílt kategóriára eléggé elfáradtam, de hozzá kell tenni azt is, hogy magasan képzett, erős ellenfeleim voltak. Egy biztos, hétfőn már újra a dojoban leszek!”

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!