A tanév vége közeledtével hajrájához érnek a sportágankénti diákolimpiai döntők is. Az elmúlt hétvégéken a Haladás VSE cselgáncs szakosztályának növendékei számára komoly erőpróba következett. Az ifi valamint a diák C kategória résztvevői számára Kecskeméten, a diák A és B csoport számára Zalaegerszegen mérték össze tudásukat a judókák.

A Bács-Kiskun megyeszékhelyen az idősebbek bizonyíthattak. Az ifi lány 70 kilogrammosok mezőnyében ott volt a vasiak reménysége, Kránitz Emília. A tehetséges cselgáncsozó kiváló formában versenyzett és két szép ippon győzelemmel verekedte magát a döntőbe. A fináléban aztán egy kiélezett harc végén a második helyet szerezte meg.

A szomszédos megyében találkoztak a diák A és diák B korcsoport képviselői. A vasi színeket hárman képviselték és a rendkívül színvonalas versenyen remek eredményeket értek el. Kemény Dávid az előkelő ötödik, míg Gadó Dominik és Laczkó Lél a hetedik helyet szerezte meg. Szerkesztőségünk munkatársai ezúton is gratulálnak a Haladás VSE cselgáncsozóinak elért eredményeikhez.

Diák C – Ifi Országos Diákolimpia (Kecskemét)
Ifi lány 70 kg: Kránitz Emília – 2. hely

Diák A, B Országos Diákolimpia (Zalaegerszeg)
Diák B 32kg: Gadó Dominik – 7.hely
Diák B 41kg: Kemény Dávid – 5.hely
Diak A 54kg: Laczkó Lél – 7.hely

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!