Igazi, minőségi munka folyik Répcelakon. Több szakosztály is kiváló eredményekkel büszkélkedik. Elég csak a labdarúgó vagy épp a kézilabda csapatra gondolni. Azonban a csapatsportok mellett egyéni sportágban is bizonyítanak a fiatalok. A Rakurai Dojo ifjú karatékái ezúttal a szomszédos megyében bizonyíthattak a magasan kvalifikált versenyen.

A legutóbbi hétvégén rendezték Győrben a XII. IKOKU Kyokushin Európa-bajnokságot, ahol parádéztak Dr. Bogdán Olivér mester tanítványai. A seregszemlén a kontinens legjobb harcosai vettek részt. Ennek fényében óriási elismerést érdemel a répcelaki különítmény, hiszen több érmet szereztek formagyakorlatban valamint küzdelemben is.

Bognár Luca és Bognár Léna eredményei mellett kiemelkedett a mezőnyből Seregély Gyöngyi, aki a korábbi versenyeken már bizonyított és ezúttal sem okozott csalódást. A 17 fős mezőnyben osztrák és német versenyzőkkel vívott nagy csatát és egészen a döntőig menetelt. Ott viszont honfitársával találkozott, akit végül győztesnek hoztak ki a bírák.

Eredményék:
Formagyakorlat:
Bognár Luca 3. Hely
Bognár Léna 4. Hely

Küzdelem:
Finta Zelma 1 hely
Bognár Léna 2. Hely
Bognár Luca 3. Hely
Seregély Gyöngyi 2. Hely

A legjobb 8 között végeztek:
Papp Kristóf
Galambosi Benjamin

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!