Kiélezett csatákkal és meglepetéssekkel tarkított összecsapások voltak múlt héten a másodosztályban. Ezúttal csak egy meccset rendeznek, de az is rangadónak beillik. A DAK Acél Gorillaz a Szombathely Crushers-zel mérkőzik meg Dunaújvárosban – írja a mafsz.org.

 

A 3 győzelemmel és 2 vereséggel álló Gorillák ugyan már bebiztosították második helyüket a playoffban, de egy igazi nyugati presztízscsata még vár rájuk az alapszakasz első Zúzók ellen. Kérdés, hogy irányítójuk, Jeszenszki Dávid felépült-e az Eger Heroes elleni összecsapáson elszenvedett sérüléséből. Viszont hasonló a helyzet Madarász Attilával is, aki szintén a Hősök ellen került a maródiak listájára. Ettől függetlenül ott van a Gorillák védjegye, a futójáték, amely Hegedüs Dániel vezényletével eredményes idén, így az offense-nek egy komoly fegyvere még maradt.

A 4 meccs után is 100%-os teljesítménnyel büszkélkedő Szombathely Crushers gyakorlatilag minden téren verhetetlennek tűnik. A támadósor, a védelem és a speciális egység is kevés hibával játszik. Kiemelendő Trevin Howard, aki meccsről meccsre sziporkázóan teljesít. Ő jelentheti talán a legnagyobb különbséget a két csapat között, amelyek játékstílusa nagyon hasonló, mivel kiemelkedő szerepet kap a fizikális erő használata a labda mindkét oldalán.

DAK Acél Gorillaz – Szombathely Crushers
Időpont: június 1. (szombat), 15.00
Helyszín:Sport utcai műfüves pálya (Dunaújváros, sport utca)
Belépő: ingyenes

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!