Több éves tervezgetés után 2018. január 10-én megtörtént az alapkő letétel, és alig 500 nap után átadásra kerülhetett az OPÁL Asztalitenisz csarnok, amely ezután nem csak a nyolcszoros bajnokcsapatnak ad otthont hazai mérkőzéseinek, hanem minden korosztály és a nyugat-dunántúli régió valamennyi csapatának is otthont adhat. 

Az átadáson megjelent három asztaltenisz világbajnok is: Jónyer István, Gergely Gábor, Klampár Tibor, valamint Oláh Zsuzsanna Európa-bajnok.

A meghívottak bemutatása után először  dr. Nátrán Roland, a Magyar Asztaltenisz Szövetség elnöke beszélt, őt követte Fábián László a Magyar Olimpiai Sportbizottság sportigazgatója, majd szót kapott Ágh Péter a térség országgyűlési képviselője is.

Ezután Prof. Dr. Gadányi Károly, a Magyar Labdarúgó Szövetség Vas megyei elnöke szólt a jelenlévőkhöz. Pár mondatban beszélt a szép számú közönséghez még csarnok névadójának, az Opál Szolgáltató Zrt.-nek a vezérigazgatója, Brjeska Gábor  is, végül Fehér László,  Celldömölk város polgármestere zárta a csarnok átadása kapcsán a méltatások sorát.

A celldömölki asztaltenisz csapat tagjai jelenlétében aztán átvágták a nemzeti színű szalagot. Gasztonyi Csaba a CVSE elnöke adta át a létesítmény jelképes kulcsát Lórántfy Tibornak, a CVSE.Cellsport Kft ügyvezetőjének. Ezt követően elismerések átadására került sor, majd a játékosok vették birtokba a csarnok asztalait.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!