Nagy volt a tét az NB III-as bajnokságban szereplő Sárvár FC labdarúgó csapatának a hétvége során, ugyanis a 2018/19-es szezon utolsó mérkőzésén a bennmaradásért lépett pályára a vasi együttes. 

A sárváriak éppen egy közvetlen rivális otthonába, Csepelre látogattak a 30. fordulóban.

A találkozóra szép számú nézősereg volt kíváncsi, az első 20-25 percben támadóbban lépett fel a hazai együttes, több veszélyes kísérletük is volt, ám az első játékrész legnagyobb helyzete a vasiak előtt adódott, amikor is a 35. percben egy indításra rosszul mozdult ki a csepeliek hálóőre, melynek következtében üresen maradt a kapu, de nem sikerült eltalálni azt.

A 43. percben még a Sárvár kapuja előtt pattogott a játékszer, ám a kapuskirúgást követően már a vendég együttes került ziccerbe, amelyet nem is hibázott el Rajzinger, így nagyon fontos előnyhöz jutott a Sárvár a félidő lefújása előtt.

A második etapot aztán igyekezett megnyomni a Csepel, a 68. percben pedig az egyenlítés is összejött nekik, így izgalmas utolsó 20 percre volt kilátás.

A hazaiak számára csak a győzelem jelentett volna bennmaradást, ám lehetőségei a mérkőzés végén inkább csak a Sárvárnak voltak: a kitámadó csepelieket többször is sikerült megkontrázniuk.

Mivel újabb gól már nem született, a Csepel együttesére a megyei I. osztály, a Sárvárra pedig továbbra is az NB III. vár majd a folytatásban.

Tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!