1. Hétfő este igazi pikáns csemegét láthattak a futsal szerelmesei. A Kútház Haladás VSE ellenfele az a Berettyóújfalu volt, amely az idei bajnoki kiírásban nem talált legyőzőre. Ráadásul a MVFC nem adná alább, mint az aranyérem, ezért pedig mindent meg is tettek a vendégek. Nagy csata, látványos összecsapás végén, mégis a hazaiak örülhettek.

Sziffer András együttese ugyanis nemcsak a rájátszás során brillíroztak, hanem a finálé első, majd pedig a második mérkőzésén is. Az első felvonást – ha csak minimális különbséggel – a Berettyó nyerte meg, azonban a szombathelyi derbit már a vasi zöld-fehérek. Nem is akármilyen játékkal. Alasztics kapus parádés emelése mellett Dróth Zoltán két villanása döntötte el.

Ezzel pedig egálra állnak a csapatok a három győztes meccsig tartó versenyfutásban. Siker közben jön meg az étvágy – tartja a mondás és ennek szellemében készültek a szombathelyi teremlabdarúgók az idegenbeli fellépés kapcsán. Ha a vasi megyeszékhelyen sikerült legyőzni a MVFC csapatát, miért ne lehetne a Berettyóújfalu otthonában is?

MVFC-Berettyóújfalu – Kútház Haladás VSE
2019. június 6. – 20:15 (M4Sport)
Berettyóújfalu – Pálfy István Rendezvénycsarnok