Csepregen az utolsó rájátszást érő helyért küzdhet majd a Szombathely Crushers 2 és a VSD Rangers. Viszont itt az egyik vagy másik csapat győzelme sem ér biztos helyet az elődöntőben.

A Zúzók második számú együttese meglepetésre jól teljesít idén, és – ahogy korábban a klubnál megfogalmazták – az a cél, hogy középcsapat legyenek. Ezt már biztosan elérték, sőt egy kis szerencsével, valamint jó játékkal akár még a rájátszás is meglehet. Ehhez viszont valóban elengedhetetlen lenne egy hazai siker – írja a mafsz.org.

A VSD Rangers a gyengébb szezonrajt után talán már megtalálta a helyes utat. Még ők sem mondhatnak le a playoffról, hiszen közvetlen riválisaikkal még most jön a két mindent eldöntő párharc. Ha ezeket megnyerik, akkor megelőzik a Crushers 2-t, és a CFS Guardians-t. Mindenképpen nagy bravúr lenne, mivel a 0-3-as kezdést követően a Duna-partiak a sírból hoznák vissza ezt a szezont.

– A 2. számú csapatunknak ma délután a rájátszásba jutás a tét. Mindenki, aki teheti nézzen ki Csepregre, és szurkoljon nekünk a Sportpályán, hiszen a tegnapi alapszakasz-győzelmünk után, ma is felejthetetlen élménybe lehet része – buzdított a drukkolásra Tatár István csapatkapitány.

Gooo CRUSHERS!

Szombathely Crushers 2 – VSD Rangers
Időpont: június 9. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Malomkert sportpálya (Csepreg, Nádasdy utca)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!