Hazai veretlenségét veszítette el a férfi élvonalbeli kosárlabda bajnokság 3. elődöntő mérkőzésén az Egis Körmend együttese. A Pécsi VSK-VEOLIA ellen megvívott derbin fásultan játszottak a piros-feketék, így csak megszorítani tudta Csirke Ferenc csapatát. A vereség azonban csak még elszántabbá tette a Rába-parti alakulatot, amely javítani szeretne.

Mario Delas sajnálatos sérülése miatt rendkívül szűkös lett a vasi vezetőedző rotációs lehetősége center pozícióban. Csorvási Milán szombaton fault problémákkal küszködött, így klasszikus ötös nélkül szinte lehetetlen volt megfogni élete formájában játszó Horti Bálintot. Ráadásul a pécsi kosarasok kiváló százalékkal céloztak távolról is.

Lajsz Gergely bizakodó a hétfő esti mérkőzés kapcsán. Reményének adott hangot, hogy befejezheti a Körmend a párharcot – akár idegenben is. Azt elismerte a játékos, hogy szombaton tompán játszott csapata, azonban nagyon elszántak a társakkal, hogy bizonyítsanak. Amennyiben ismét nyerne a Körmend, úgy a Falco ellen vívhatják a bajnoki finálét!

Pécsi VSK-VEOLIA – Egis Körmend
2019. június 10. – 18:00 (M4Sport.hu) 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!