Kiváló formában van a Kútház Haladás VSE, amely a férfi élvonalbeli futsal bajnokságának döntőjének negyedik mérkőzésére készül. Hétfő este ismét a Sportkomplexum közönsége előtt mérik össze a zöld-fehér teremlabdarúgók erejüket, tudásukat a MVFC-Berettyóújfalu gárdájával. A tét pedig nem kicsi: nevezetesen egyenlítene a Hali.

A szombathelyieknek sikerült idén legyőzni a Berettyót a vasi megyeszékhelyen. Ráadásul a két, idegenbeli mérkőzésen is közel álltak a meglepetéshez. Egészen pontosan, az első felvonásom egyetlen góllal maradt alul Sziffer András csapata. A második alkalommal pedig vert állásból álltak fel Dróth Zoltánék és balszerencsés körülmények között, hosszabbítás után veszítettek. Hétfő este pedig egalizálhatnak a vasi futsalosok.

Célszerű lesz időben érkezni a 20 órakor kezdődő találkozóra, hiszen ezúttal is telt ház várható. Aki nem akar lemaradni, hosszú sorokra számítson. Ha pedig nem sikerül bejutni a sportkomplexumban sincs ok az elkeseredésre, hiszen a sporttelevízió közvetíti az összecsapást. A finálé három nyert mérkőzésig tart, és jelenleg a MVFC vezet 2-1 arányban.

Kútház Haladás VSE – MVFC-Berettyóújfalu
2019. június 10. – 20:00 (M4Sport)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!