Ha még nem tudod mivel szeretnéd tölteni az előttünk álló heteket, segítünk dönteni. A pihenés és strandolás mellett ugyanis rengeteg lehetőség akad, hogy tartalmasan és sportosan teljen a nyár. Kisiskolásoknak számtalan tábor áll rendelkezésre, ahol igazi szakemberekkel készülhetnek a gyerekek. A “kötelező” programok mellett pedig egyéb csemegékkel is készülnek, no és persze meglepetés vendégekkel is.

Szereted a kosárlabdát? Ha igen, akkor a sárga-feketék által indított tábor lesz a jó választás. Az Ifjú Sólymok két turnusban várják a gyerekeket. A profi szakmai munka mellett igazi vasi nagyágyúkkal is találkozhatnak a táborozók. Volt és jelenleg is aktív kosárlabdázók oktatják valamint színesítik a repertoárt.

Ifjú Sólymok Nyári Kosárlabda Tábor
1. turnus: június 17-21.
2. turnus: június 24-28.

*

A nyár elején bejelentette visszavonulását Magyarország egyik legismertebb és legjobb hálóőre. Király Gábor pályafutását és elért eredményeit felsorolni is nehéz lenne. Azonban nem távolodik el szeretett sportágától, hiszen a nevét viselő kapusiskolában adja át tudását – természetesen professzionális körülmények között.

Király Kapustáborok
1. turnus: július 29-31.
2. turnus: július 31-augusztus 02.

– 3 nap alatt 5 intenzív, speciális edzés a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskolában
– 2 éjszaka szállás- a programszervező által biztosított felügyelettel
– Napi 3x-i meleg étkezés
– Busztranszfer a szállás és a Király Sportlétesítmény között
– Tábor végén meglepetés ajándék minden résztvevőnek

*

Ha pedig labdarúgás, akkor Illés Akadémia és Lurkó UFC. A közös szervezésű foci táborozás hagyomány szerint 2019-ben sem marad el. Itt nemcsak a sportág szépségével ismerkedhetnek meg a gyerekek, hanem bepillantást nyerhetnek a szakmai munkába is. Ezzel pedig nagy motivációt kapnak a fiatalok.

Illés-Lurkó Nyári Labdarúgó Tábor 2019
Időpont: 2019.június 17-21.

*

Hatodik alkalommal rendezi meg nyári táborát a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia, amely történelmi sikert aratva a következő szezont már az élvonalban kezdi meg. Az edzéseknek az Oladi Általános Művelődési Központ ad otthont, azonban a programok összeállításánál könnyed és játékos meglepetésekben is része lesz a fiataloknak. A résztvevő gyerekek pedig még táboros pólóval is gazdagodnak.

SZKKA Nyári Kézilabda Tábor 2019.
Időpont: június 17-21.

*

A Haladás VSE kézilabda szakosztálya is várja a gyerekeket, ahol az edzések mellett szabadidős tevékenységre is jut majd idő. A számháború mellett vízibomba háboróra is sor kerül, de a kalandparkot is felkeresik majd a gyerekek. Egy biztos, van miből válogatni idén nyáron is a mozgás szerelmeseinek.

Haladás Nyári Tábor Kézilabda
Időpont: június 17-21.

*

A Szombathelyi Sportiskola röplabda szakosztályának köszönhetően eme csodás sportággal is ismerkedhetnek a gyerekek. A napi két edzés mellett játékos készség-, és ügyességfejlesztésre is jut majd idő. Természetesen a nyári tábor elemeként nem maradhat el a strandulás valamint a szabadtéri programok sem. Fontos információ, hogy idén már csak a második turnusra jelentkezhetnek a gyerekek, az első ugyanis már betelt!

SzoSI Röplabda Tábor
1. turnus: június 17-21.
2. turnus: június 24-28.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!