Újra hódít a vasi megyeszékhelyen a kocsmasportként induló, mára az ország egyik legnépszerűbb sportja a darts. Június 14-én késő délután ismét nyilat ragadhatnak mindazok, akik szeretnék kipróbálni magukat versenyhelyzetben is. A Magyar Darts Liga újabb állomása lehetőséget biztosít a MDSZ által regisztrált szabadidős, vagy rendes játékengedéllyel rendelkező játékosok számára.

A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület ezúttal is biztosítja a helyszínt a mérkőzések számára. Nyolc táblán zajlanak majd a küzdelmek és a fordulók lebonyolításában sem történt változás. A csoportköröket követően egyenes kiesési rendszerben dőlnek el a végső helyezések. Az 501-es dupla kiszállós játékmód ezúttal is tartogat izgalmakat.

Fontos információ, hogy még a verseny napján is van lehetőség nevezni. A versenyen Magyar Darts Szövetség által regisztrált szabadidős, valamint a rendes játékengedéllyel rendelkező játékosok indulhatnak. A szabadidős engedélyt egyébként a helyszínen is kiválthatják a sportemberek.

Magyar Darts Liga 14.

2019. június 14. – 18:30
(nevezési határidő: 18:15-ig)
Helyszín: Szombathely, Aero Fitness, Dolgozók u. 1/a.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!