A labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőn pályára rohanó Kinsey Wolanski a The Sunnak  magazinnak elárulta, néhány Liverpool-játékos felvette vele a kapcsolatot a finálét és az incidenst követően.

„Nem szeretnék neveket említeni, de néhány Liverpool-játékos privát üzenetet írt nekem a meccs után. Egyikük szívecskéket küldött, volt, aki annyit írt, hogy látott a meccsen” – fogalmazott Wolanski.

A hölgy többek között azt is elárulta az angol bulvárlapnak, hogy 30 éves koráig szeretne pénzt gyűjteni (most 22 esztendős), hogy aztán háttérbe vonuljon és élvezze az életet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Did I distract #8 a little too much?

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) által megosztott bejegyzés,

 A mérkőzést megzavaró leányzó egyébként párja, a prankjeiről híres youtuber, Vitaly Zdorovetskiy felnőtt tartalommal foglalkozó oldalát próbálta hirdetni, valamint imponálni is szeretett volna barátjának, aki több mérkőzést is szabotált már hasonló magatartásával, erről pedig rendre készített youtubera felvételek is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When you’re tired of taking kissing pictures with your girlfriend @kinsey_sue

Vitaly (@vitalyzdtv) által megosztott bejegyzés,

Szakértők szerint a BL-döntős akciója nagyjából négymillió dollár értékű reklám volt Vitalynak, a csinos lány Instagram-oldalának követői pedig megsokszorozódtak, most már 3 millióan vannak. A jelenete előtt ez a szám alig volt több háromszázezernél.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

You guys voted soooo the long hair is back 👩

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) által megosztott bejegyzés,