A világbajnok formáció is színpadra lépett a Westside Tánc Sportegyesület nyárköszöntő, egyben szezonzáró gáláján. Igazi örömünnep volt ez a rendezvény a sportág szerelmeseinek. A 22. gálának ezúttal is az Agora Művelődési és Sportház adott otthont. Az este a Back to Basics alcímet kapta, amely rendkívül sejtelmesen utalt a múltra.

Szárnyas Mónika és Vincze Csaba egykor szó szerint a semmiből alapította és építette fel a ma már virágzó egyesületet. Ugyanakkor a páros nem felejtette el, hogy honnan indultak hosszú évekkel ezelőtt. A rendezvény az év zárása mellett egyfajta tisztelgés volt a múlt előtt. Vincze Csaba korábbi interjúnkban elárulta, hogy több egykori növendék gyermeke erősíti jelenleg a Westside TSE-t.

Az este két részből tevődött össze és minden táncos lehetőséget kapott a bizonyításra. Ezúttal sem maradhatott el a meglepetés, hiszen egy elvarázsolt mesevilágba csöppent a közönség a produkcióknak köszönhetően. Meg kell említeni azt is, hogy a világbajnokságon eredményesen szerepelő formációk elismeréseket vehettek át az este folyamán. Mi pedig reméljük, hogy a sikerkovácsok és a táncosok újabb horizontokat hódítanak meg.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!