A Falco csapatánál mindig csak 1 lépéssel terveznek előre, csak a következő meccs lebeg a játékosok és a szakmai stáb szeme előtt. Ezt nyilatkozta a klub honlapjának a Körmenden a kispadról beálló, de mégis 15 pontot szerző Govens Darrin is.

– Mindig csak az előttünk álló feladattal, meccsel foglalkozunk. Persze, minden csapattársam, így én is szeretném minél hamarabb megszerezni a 3 győzelmet, de egyelőre csak a következő, de annál fontosabb otthoni meccsre koncentrálunk. Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű légkör lesz és szórakoztató játék, agresszív védekezés és kiváló dobóforma kell a sikerhez – fogalmazott Govens.

Fűti a visszavágás az Egis Körmend együttesét. Hiába állt fel Matthias Zollner csapata több ízben is a szombati derbin, nem sikerült megőrizni a pályaelőnyt. Miután a döntő első mérkőzését hazai környezetben elbukta a Rába-parti együttes, nem szeretne nagyobb hátrányba kerülni. Ehhez viszont pontosabb játékra lesz szükség a vasi megyeszékhelyen.

Fordulatos és izgalmas találkozóra lesz kilátás kedd este is, ahol mindkét együttes győzelemre akar törni. Hiába állt fel Matthias Zollner csapata több ízben is a szombati derbin, nem sikerült megőrizni a pályaelőnyt.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend
2019. június 18. – 18:30 (M4 Sport)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!