A nagypályás labdarúgó bajnokságot követően sem pihenhetek a Vas megyei játékvezetők. A sípmesterek azonban nem mérkőzéseket vezettek, hanem ezúttal egymással mérték össze tudásukat. Hat csapat részvételével rendezték meg Nádasdon a II. Nyári Vasi Játékvezetők Tornáját. Az ítéletekre nem lehetett panasz, azonban az időjárásra igen, hiszen rekkenő hőségben kellett bizonyítani a sporttársaknak.

A házigazda körmendi játékvezetői különítmény jóvoltából toroskáposztával és bográcsgulyással lepték meg kollégáikat ebédidőben. Addig viszont a labdarúgásé volt a főszerep. A kiegyenlített csoportmérkőzéseket követően rendkívül látványos és szép megoldásokkal tarkított találkozók döntöttek a helyezésekről. Idén a vasi megyeszékhelyen van ok örülni.

A tornát a szombathelyiek nyerték meg, miután a döntőben legyőzték az országos kerettagok csapatát. A bronzérmet a sárvári együttes szerezte meg. Egy rövid pihenőt követően aztán egy nagypályás mérkőzést is lejátszottak a résztvevők. A két csapatot 30 év alatti valamint 30 év felettiekre osztották a szervezők. Ezt a találkozót végül 3-1 arányban az idősebb korosztály képviselői nyerték meg, Kóbor Péter mesterhármasának köszönhetően.

II. Nyári Vasi Játékvezetők Torna

1. Szombathely
2. Országos kerettagok
3. Sárvár
4. Újoncok
5. Körmend
6. DreamTeam

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!