Idén is kiváló formában játszott a Divízió I-ben érdekelt Szombathely Crushers együttese. A vasi amerikai focicsapat ugyanis már ott van a legjobb négy között. Ellenfele az a Budapest Cowbells 2 lesz, amelyet már sikerült legyőzni az alapszakasz során. Akkor 49:20 arányban diadalmaskodtak a szombathelyiek. Ezúttal viszont sok szempontból más lesz a derbi.

– Először is azért különbözik a korábban megnyert mérkőzéstől, mert itt már nagyobb a tét. Mindenki szeretne nyerni és az elődöntőben bizony a legkisebb megingásokat megbüntethetik a csapatok. Bár szezon elején magabiztos sikert arattunk, ezúttal más összeállításban érkezik a fővárosi csapat. Mivel a Cowbells befejezte a küzdelmeket a HFL-ben, így az erőviszonyok is változnak.

Valószínűsíthető, hogy 15 olyan játékost játszat le a Divízió I-be, akik eddig a legmagasabb osztályban bizonyíthattak. Azonban hiába minden, nem áll szándékunkban változtatni a céljainkon és mindenképpen szeretnénk megnyerni a találkozót. Ha az eltervezettek szerint játszunk és a a védelmünk lenullázza a riválist, akkor nem lehet gond. Az biztos, hogy izgalmas délutánnak nézünk elébe – árulta el Tatár István csapatkapitány.

Szombathely Crushers – Budapest Cowbells2
2019. június 29. – 15:00
Csepreg

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!