Purgai Evelyn, Süle Szilvia és Kívés Bendegúz kiválóan képviselték egyesületüket a bánki valamint a cseszneki országos bajnoki futamon.Bánk adott otthont az OCR Running Warriors 4+kilométeres Országos Bajnoki Futamnak. Ez a megmérettetés Terepfutó Szövetség Versenysorozatának részeként került megrendezésre. Ezúttal két távon bizonyíthattak a futók. 8+ valamint 4+ kilométeres szakaszt kellett teljesíteni, mindezt a legjobb időeredménnyel abszolválva.

A vasi színeket a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület egy férfi atlétája képviselte, még pedig nem is akárhogy. A 4+ kilométeres távon indult Kívés Bendegúz, akinek megközelítőleg 6 kilométert kellett megtennie a nehéz akadályokkal tarkított pályán. Több ismert és nagy nevű ellenfelét végül sikerült megelőznie és végül bronzérmet szerzett a népes mezőnyben.

A hölgyek a Cseszneki Vár impozáns környezetében találkoztak a Pannon hajsza nevű terep akadályfutó versenyen. Itt két szombathelyi hölgy sikeréért lehetett szurkolni. Purgai Evelyn a 14+ kilométeres távon korosztályában és abszolút női kategóriában is aranyérmes lett. Süle Szilvia pedig a 7+ kilométeres távon lett mindkét számban ezüstérmes.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!