Ha még nincs programod péntek estére, szeretnéd nézni a tehetséges dartsversenyzőket, esetleg kipróbálnád milyen éles helyzetben dobni a nyilakat, akkor vagy egy jó hírünk. A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület otthonául szolgáló AERO Darts termében ismét komoly verseny van kilátásban, amelyre mindenkit várnak a szervezők.

A Magyar Darts Szövetség kiváló érzékkel vette észre, hogy hazánkban egyre nagyobb tömegeket mozgat meg ez a csodálatos sportág, így igyekszik a szakszövetség lehetőséget biztosítani mindenki számára. Ennek köszönhetően jött létre az egész ország területét lefedő Magyar Darts Liga, amely regionálisan biztosítja a versenyzést az MDSZ szabadidős valamint a rendes játékengedéllyel rendelkezők számára.

Szombathelyen ezúttal is az AERO Fitness Club földszintjén található termében bonyolítják le a versenyt, ahol 8 táblára dobhatnak a vállalkozó szellemű sportolók az este folyamán. Az 501-es dupla kiszállós megmérettetés csoportmérkőzésekkel indul, majd egyenes kiesési rendszerben dől el, hogy ki a legjobb. Fontos információ, hogy még a helyszínen is lesz lehetőség nevezni!

Magyar Darts Liga
AERO Fitness Club
9700 Szombathely, Dolgozók u. 1/a.

Nevezés: 18:15-ig
Kezés: 18:30

Nevezési díjak:
– MDSZ szabadidős engedéllyel: 1400 HUF
– Rendes játékengedéllyel: 1000 HUF.
(Szabadidős engedély a helyszínen is kiváltható!)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!