Egyre nagyobb teret hódít az e-sport hazánkban is. Szombathelyen már egyesületi szinten készülnek, edzenek, sőt versenyeznek a tagok, akik közül többen kimagasló eredményekkel büszkélkedhetnek. A FIFA 19 bajnoki szezon még csak a legutóbbi hétvégén ért véget, de a HPCL találkozók mellett akadt egyéb elfoglaltsága is a vasi csapatnak.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, az Esport Szombathely elfogadta a Haladás felkérését és a futsal tábort színesítendően előadásokkal, barátságos mérkőzésekkel egészítették ki a programot. Halmos Mátéék igyekeztek a sportág hátterét is megismertetni a gyerekekkel, akik közül többen kamatoztatták is a frissen hallottakat.

Ezt követően Söptére invitálták meg az egyesületet, amelyről szintén nem hiányozhattak a bemutatók. Ahogy Halmos Máté megfogalmazta, nagy megtiszteltetés volt eleget tenni a felkérésnek és a tagok segítségével néhány óra erejéig részesei lehettek a tábornak. A táborozók pedig csillogó szemekkel igazolták, hogy sikerült még színesebbé varázsolni a tábort.

Legutóbb pedig már a vasi megyeszékhelyen volt jelenése az Esport Szombathely számára. A Grundball PFC fiataljai kiváló hangulatú mérkőzéseket vívtak és születtek zsákszámra a szebbnél-szebb találatok.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!