A 69. vasutasnapi júliális programjai előtt szélesre tárta kapuit a Haladás Sportkomplexum. Az ünnepi köszöntőt mondó Magyar Beatrix, a a MÁV ZRt. elnök-vezérigazgató-helyettese, hazánk legnagyobb vállalata, társasága egyik vezetőjeként együttműködést kért a célok támogatásához.

A fő hangsúly a szolgáltatások előtérbe helyezése, azok minél magasabb színvonalú ellátása – mondta, majd a szombathelyi polgármester nevében dr. Takátsné dr. Tenki Mária képviselő azt hangsúlyozta, hogy egy ilyen jelentős cégcsoport, mint a MÁV számára mindig fontos volt és az is lesz a társadalomért, a közért tenni.

Kálmánné Szép Teréziától, a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház intézményvezetőjétől megtudtuk, hogy a júliális keretében számos sportolási lehetőség várta az ünneplő vasutasokat. A birkózás és a súlyemelés szakági bemutató mellett a sakkot szimultán játékkal népszerűsítette Pergel László FIDE-mester, emellett kispályás focitornát is lebonyolítottak, ahol a Haladás szenior csapata – többek között Hegedűs Péterrel a soraiban – is pályára lépett és nyert is.

Érdekesség, hogy a MÁV és a Haladás régi jó kapcsolatára való tekintettel adott otthont a 100 éves zöld-fehér egyesület sportkomplexuma a 69. Vasutas Juliális sport-, kulturális. -és családi rendezvényeknek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!