Rájár a rúd Daniel Sturridge-re. A támadó a Premiere League egyik legjobbjának számított. Azonban egy sérülés és a formahanyatlás alaposan visszavetette a kedvét a csatárnak, hiába nyerte meg a Liverpoollal a Bajnokok Ligáját, csapatában csak kiegészítő szerepet szántak neki. Aztán az angol szövetség is elővette a 29 éves labdarúgót.

Fogadási szabályok megsértése miatt hat hétre eltiltották a játéktól Sturridge-et. Ráadásul további 75 ezer fontot is be kell fizetnie a szövetségnek. A vádak szerint ugyanis 11 esetben vétett a szabályok ellen. Igaz a független bizottság ebből kilencet megalapozatlannak találtak. Az FA azonban azonnal jelezte, hogy biztosak a további felmerült vádpontok esetében is, ezért fellebbeztek a döntés ellen.

A labdarúgót azzal gyanúsították, hogy 2018 januárjában információkat szivárogtatott ki családtagjainak esetleges eligazolásától, ezt pedig felhasználták a sportfogadások megkötésekor. Az eltiltás július 31-ig tart, ugyanakkor a pénzbírság mellett amiatt is fájhat a támadó feje, hogy jelenleg nincs csapata. Lejárt a szerződése a Liverpoolnál és nem kapkodnak túlzottak a klubok érte.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!