Újra izgalmas, szinte őrült versenyt láthatott, aki versenyzőként vagy ,,csupán” a gördülő sportok szerelmeseként ellátogatott a Puskás Skateparkba. Tették is sokan, hiszen Vas megyén kívül még Budapestről is érkeztek deszkások.


A rendezvény hagyományos menet szerint zajlott, de idén is tartogatott meglepetéseket a Bor Milán vezette szervezőgárda. Ilyen volt például a sörfutam különszám, ahol közösen, csapatokban indulhattak a résztvevők.

A versenyeket amatőr 18 év alatt, amatőr 18 év felett, Best Trick, Local Hero és a már említett Sörfutam (csapatverseny) kategóriákban bonyolították le. A kérdés már csak az, hogy, mikor találkoznak itt újra a gördülő sportok szerelmesei?

Varga Jenő 22 évvel ezelőtt, akkor, amikor még csupán pár helyen volt az országban Skatepark, kezdte el építeni a VargArénát. Interjúnkat kihasználva Bor Milánnak, Hajnal Ádámnak és a már elhunyt Németh Istvánnak is köszönetet mondott, majd újra felhívta a figyelmet, hogy Szombathelyen minél hamarabb szükség van egy nagyvárosi Skateparkra!

A verseny támogatói között ezúttal is nagy szerepet játszott a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség. És akkor most beszéljenek a versenyen készült fotóink.

Végül pedig jöjjenek az eredmények is!

Legjobb női deszkás: Horváth Dóra, Local Hero: Sági Szabolcs, Best trick: Juhász Martin.

22 év alattiak: 1. Szalontai Balázs, 2. Várallyay György, 3. Vágó Dániel.

22 év felettiek: 1. Szépvölgyi Dávid, 2. Mihályfi Dávid, 3. Gál Attila.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!