Pátkai Attiláék mindig kitalálnak valamit. A futás és az egészséges életmód hívei gyorsan egymásra találtak. A Szombathelyi Futóklub egyre nagyobb népszerűségnek örvend és már nemcsak a nagyobb rendezvényeken, hanem a közös kocogásokon, edzéseken is több tucat résztvevővel zajlik. A közös lépcsőzés, Csónakázó-tó körüli futás mellett legutóbb az Oladi dombot hódította meg a lelkes csapat.

Hogy mitől lesz különleges egy edzés? Leginkább az extrém körülmények miatt, hiszen az időjárás dacára is kitartottak Pátkai Attiláék. A beszámoló szerint már a bemelegítés közben eleredt az eső és egy rövid – védett helyen töltött – pihenőt követően folytatták a futást a sportág szerelmesei. Hiába áztak bőrig a résztvevők, tartották az eredeti forgatókönyvet.

A klub különlegességét egyébként az adja, hogy a lelkes amatőrök mellett profik is közösen edzenek. Így az Oladi dombra kis csapatokban indultak el, akik menet közben találkoztak is a temető melletti útszakaszon. A tréning végig jó hangulatban telt és a közelgő zivatar ellenére is kitartottak a kocogók. A szervezők ígérete szerint a jövő héten ismét célba veszik Oladot a futók, reményeik szerint akkor már az időjárás is kedvezőbb lesz.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!