Nemcsak csapat-, hanem egyéni sportban is kimagasló eredményekre képesek a vasi versenyzők. Kajáry Tibor teljesítményéről rendszeresen beszámolunk a Hungarysport hasábjain. Az elmúlt napokat Olaszországban töltötte a súlyemelő, ahol az EMG – Europe Masters Games versenyen képviselte hazánkat.

Az idei felkészülést már a BSE-Tata színeiben megkezdő vasi sportoló elmondta, hogy keményen dolgozott az Eb-t megelőzően és optimistán utazott Torinóba. Annak ellenére érmet remélt a súlyemelő, hogy új súlycsoportban indult, ez pedig minden esetben igénybe veszi a szervezetet. Azonban ez sem zavarta meg Kajáry Tibort, aki kapásból két érmet is szerzett.

A 35-39 évesek 73 kilogrammosok súlycsoportjában induló vasi versenyző végig kitűnő formában volt ezzel kategóriájában Európa-bajnoki aranyérmet szerzett. A győztesek továbbá elnyerték az olasz bajnokság címét is, így sikerült dupláznia Kajáry Tibornak és felkészítőjének Baranyai Jánosnak is, aki a 81 kilogrammosok mezőnyében szerzett két aranyérmet.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!