Érdekes eredmény született a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulóját követően. László Csaba, a Sepsi OSK szakvezetője lett a játéknap legjobb edzője. Ez a hír önmagában nem lenne meglepetés, hiszen kiváló szakvezetőről van szó. Azonban teljesítménye azért is megsüvegelendő, mert a forduló álomcsapatába úgy választották be, hogy eltiltását töltötte.

A lelátón helyet foglaló tréner azzal érdemelte ki a Liga I hivatalos honlapjának munkatársainak elismerését, hogy megválasztott taktikájával csapata 1-0-ra nyert az Universitatea Craiova vendégeként. Ezzel pedig a Sepsi megszerezte első idegenbeli sikerét is, amivel feljött a csapat a tabella 7. helyére.

További érdekesség, hogy László Csaba mellett még egy játékos került a forduló álomcsapatába. Fejér Béla, a 24 éves tartalékkapus is ott volt a kezdőben, miután a sérült Niczuly Rolandot helyettesítette. Mindezt olyan jól tette, hogy több bravúros védésével nullázta le a riválist. A győzelem mellett ez egy helyet ért az álomcsapatban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!