Egy élsportolónak szinte minden lépését követik, így a nagynevű klubok elvárják, hogy a pályán kívül is mintaéletet éljenek a sportolók. Kifejezetten igaz ez a labdarúgókra nézve, akikre milliók tekintenek példaképként. Azonban nemcsak a pályán elért eredményeik miatt lehet felnézni egyik-másik labdarúgóra. Íme egy kiváló liverpooli példa.

Mohamed Szalah a vörösök egyik legnagyobb sztárja. Az egyiptomi támadóval Bajnokok Ligáját nyerő Mersey-parti együttes nem véletlenül a csapat ikonikus figurája. Klasszis megoldásai és góljai rendre borzolja az ellenfelek játékosait. A Premier League nyitófordulójában a Liverpool hazai környezetben 4-1-re nyert a Norwich City felett. Nem csoda, hogy Szalahra mindenki kíváncsi.

Így volt ezzel a 11 éves Lewis Fowler, aki csak egy pillantást akart vetni a támadóra, azonban a nagy igyekvés közepette nekifutott egy lámpaoszlopnak. Ezt Szalah is észrevette és azonnal megállt, megérdeklődte, hogy tudna-e valamiben segíteni. Miután kiderült, hogy nincs nagy gond, közös fotót is készített Lewis-szal és testvérével Joe-val. Itt kezdődik a profizmus – a pályán kívül…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!